Make your own free website on Tripod.com

Pilih Warna Latarbelakang Anda Dengan Menekan Butang Di Atas!
SURESAVE MANAGEMENT SERVICES SDN. BHD.
(company no. 463741-P)

Introducer: WAN OMAR BIN MAHMUD; ID: 441215-11-5061

36 & 37 Jalan 1/9,
Taman Serdang Raya,
43300 Seri Kembangan.
Selangor Darul Ehsan.
E-mail: enquiry@suresave.com.my
Tel: 03-89455166
Fax: 03-89450318/8318

Kad Permotoran Serbaguna (multi-function motoring card)
memberi anda perbagai kemudahan dan keuntungan multilevel
hingga RM300,000 dalam masa 6 bulan.


MENOLONG ANDA MENCAPAI KEJAYAAN KEWANGAN DENGAN KEBEBESAN MELANCONG DI SAMPING DAPAT MEMBERI KESELAMATAN KEWANGAN KEPADA KELUARGA ANDA UNTUK SELAMANYA WALAUPUN ANDA TIDAK BERUPAYA BEKERJA LAGI!
Mudah dipermosikan dan hanya RM80.00 setahun

PERLINDUNGAN:

PERCUMA Insuran Kemalangan Peribadi (Comprehensive Personal Accident): RM30 000 - RM50 000
(meliputi seluruh dunia)
PERCUMA Insuran Tanggungan Risiko Peribadi (Personal liability Insurance): RM75 000.
Khairat Kematian (Bereavement Allowance) : RM2 000
Penghantaran polisi insurans ke rumah / pejabat anda

ADVANTAGES:
FREE 24 Hours Towing Services* & Emergency Roadside Repair
24 hours Emergency Hotline: 03.7877.3007
Workshops throughout Peninsular Malaysia with over 900 tow trucks providing 24 hours free towing services or roadside repairs (Labour only) to our customers.

CARA MEMOHON:

Permohonan kad boleh dibuat dengan menggunakan borang online ( klik ).

Introducer ID hendaklah dimasukkan:
441215115061

Introducer Name hendaklah dimasukkan:
WAN OMAR BIN MAHMUD

Sebarang pertanyaan bolehlah ditujukan kepada cg.1@email.com
atau secara online.

Introducer boleh juga dihubungi melalui telefon: 012-9588500


.
PROFIL SYARIKAT

SURESAVE merupakan satu perniagaan yang sangat mudah, selamat dan  menarik. Satu pakej yang menakjubkan ditawar kepada seluruh rakyat Malaysia dengan bayaran pendaftaran sebanyak RM80 setahun atau PERCUMA. Memiliki ‘Kad Emas SS’ melayakkan anda mendapat pelbagai kemudahan yang berupa perkhidmatan dan perlindungan. Meliputi khairat kematian, insuran kemalangan peribadi, insuran tanggungan risiko peribadi dan khidmat pembaikian serta bantuan semasa kecemasan. Semuanya diperoleh dengan PERCUMA !! Selain daripada itu, anda juga layak  mendapatkan potongan istimewa di ratusan panel seperti  hotel, restoran, boutiques, gift houses, klinik, aksesori kereta, golf resorts dan banyak lagi. 

PALING MENARIK, anda ditawarkan pakej untuk menambahkan pendapatan dengan membina rangkaian pintar bagi memperoleh  RM300 000 atau lebih dalam tempoh 6 bulan melalui pelan pemasaran yang mudah, unik dan realistik. SURESAVE  adalah syarikat  yang diluluskan kerajaan melalui akta jualan langsung Malaysia. Pasaran yang sangat besar, meliputi 16 juta pemilik kereta dan individu yang amat memerlukan perkhidmatan ini. 


PERKEMBANGAN SYARIKAT

Pada tahun 1998, SURESAVE hanya bermula sebagai Syarikat Kad Pemotongan Harga dengan melancarkan Kad Privilege, Elite dan Corporate. Pada masa itu, yuran keahlian adalah RM40 atau RM60 setahun. Kemudahan yang disediakan cuma terhad kepada pemotongan harga untuk perkhidmatan penundaan (ahli terpaksa menghubungi bengkel sendiri dan bayar); dan juga panel-panel hotel dan syarikat sewa kereta. 
SURESAVE sentiasa berusaha untuk meningkatkan mutu perkhidmatan dan kemudahan dari semasa ke semasa. Pada Julai 2000, Suresave telah memulakan Talian Perkhidmatan Kecemasan  24 Jam. Bulan berikutnya  Suresave telah memperkenalkan Kad Emas SS dengan pilihan kemudahan dari Pelan A hingga Pelan F. 

Selain daripada perkhidmatan permotoran dan permotongan harga, Suresave juga menyediakan kemudahan lain seperti Faedah Pendapatan Penghospitalan, Faedah Pemeriksaan Perubatan & Ujian Makmal Tahunan dan Faedah Penghospitalan & Pembedahan untuk perseorangan (pakej 1), individu dengan pasangan hidup (pakej 2 - tidak termasuk anak) dan keluarga (pakej 3). Disebabkan terlampau banyak pilihan disediakan, seorang pelanggan selalunya tidak dapat membuat keputusan dan terpaksa merujuk kepada suami/isteri atau keluarga dahulu sebelum membuat keputusan dan seterusnya mengakibatkan jualan perlahan. Kadang-kala ia mengambil masa berminggu-minggu atau berbulan-bulan untuk membuat satu jualan !!! 

Pada November 2000, Suresave telah memperkenalkan Pelan F (untuk bukan pemilik kereta) dan Pelan G (untuk pemilik kereta), dan sambutannya begitu menggalakkan seperti  pisang goreng!!! Dalam jangka masa 7 bulan, Suresave  telah memproses lebih daripada 20,000 kad!!! 

Falsafah perniagaan Suresave adalah membantu para ahli melalui motto “JIMAT, UNTUNG & CERIA”. Dengan ini, Suresave telah membuat perancangan untuk membuka Rangkaian Pasaraya Suresave & Kedai Alat Ganti Suresave di Malaysia, bermula dengan kawasan yang mempunyai Pemegang Kad Pelan F & G teramai. 

Perjalanan Suresave ke arah Kejayaan telah bermula!!! Rancangan untuk melancarkan Kad Emas SS ke seluruh dunia telah dibuat!!! Walaupun mata wang dan kemudahan yang disediakan akan berbeza, namun Pelan Perniagaan Suresave tetap sama. Pelancarannya cuma bergantung pada Masa sahaja. 


MATLAMAT SURESAVE

Matlamat sebenar Program Perniagaan SURESAVE adalah:- 

  • Mencipta peluang untuk menjimat wang.
  • Mencipta peluang untuk mereka yang benar-benar inginkan "Kejayaan dan Kebebasan Kewangan" ; untuk memberi Jaminan Kewangan kepada orang yang dikasihi buat selamanya, walaupun mereka sudah tidak dapat bekerja lagi 
  • Mencipta peluang untuk orang ramai memulakan perniagaan Tanpa Modal serta menikmati kemudahan yang banyak dengan kos yang minima.

| Home | Profil | Pelan Ganjaran | Borang Pendaftaran | Member Log in |